به گزارش پايگاه خبري توانير؛ در جلسه افتتاحيه ارزيابي GIS برق باختر مهندس مجتبي نجاتي قائم مقام مدير عامل و معاون برنامه ريزي و تحقيقات اين شركت ضمن معرفي شركت و تشريح گستردگي حوزه تحت مديريت ، ضرورت استفاده ازGIS براي مديريت هرچه مناسبتر تأسيسات و تجهيزات و ارائه خدمات مناسب به متقاضيان اشاره و به نقل از مهندس فرهاد شبيهي مدير عامل برق باختر بيان داشت: GISمحور شدن امور اجرايي شركت از جمله راهبردهاي اصلي شركت مي باشد.
بر اساس اين گزارش مهندس غلامعلي صفري مدير دفتر فناوري و مديريت اطلاعات برق باختر گزارشي از عملكرد و فعاليتهاي صورت گرفته در حوزه GIS از سال 83 تا كنون را ارائه نمود.
دراين جلسه مهندس نيكپور مسئول GIS شركت توانيرنيز هدف از ارزيابي را شناسايي و تكميل نقاط قوت و رفع زمينه هاي قابل بهبود و ارائه راهكارهاي مربوطه برشمرد و افزود: تبادل ديدگاهها و تجربيات و به اشتراك گذاري آنها در بين شركتهاي تحت پوشش صنعت برق از جمله رويكردهاي اين دوره ه از ارزيابي هاي حوزه GIS مي باشد.
وي افزود: ارزيابي اين دوره از گستردگي بيشتري نسبت به دوره قبل برخوردار مي باشد و بخشهاي مختلف شركتها در مورد ميزان كاربردي شدن GIS مورد بررسي قرار مي گيرد.
دكتر كريمي استاد دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي و سر ارزياب ضمن تشريح اقدامات صورت گرفته در حوزه GIS در صنعت برق افزود : در حال حاضر استاندارد سوم GIS در صنعت برق در حال پياده سازي است كه مي توان گفت صنعت برق در اين حوزه در سطح كشور پيشرواست.
وي ادامه داد: روند اصلاحي توسعه GIS در شركتها و شناسايي و تحليل نقاط قوت و ضعف از ديدگاه GIS از اهداف اين ارزيابي مي باشد . وي سازماندهي و برنامه ريزي GIS ،جمع آوري و آماده سازي داده هاي مكاني و توصيفي،بهنگام سازي داده هاي مكاني ، طراحي ، توسعه و پياده سازي نرم افزار GIS ،آموزش و فرهنگ سازي ،عملياتي نمودن آن در فعاليتهاي شركت و رعايت ملاحظات امنيتي را از جمله محورهاي ارزيابي برشمرد.
اين گزارش در خاتمه مي افزايد در پايان فرآيند ارزيابي جلسه اختتاميه برگزار و نقاط قوت و توصيه هاي لازم از سوي ارزيابان مطرح گرديد.